• Kirjoittaja
  • 0 kommenttia

Solaris on Sundsbergin yhtiö, jossa lämmitysmuotona aurinkopaenelit

Tulevaisuuden tekniikka ekologisella kärjellä, jonka mediakin on huomioinut useampaan otteeseen. Lämmitys ensisijaisesti aurinkopaneleilla ja suora sähkö ilmavesipumpulla ja vesikiertoinen lattialämmitys takaa asumismukavuuden lisäksi myös kylän alhaisimman vastikkeen.

Sähköauton latausmahdollisuus kaikille jo vakiona on ylellisyyttä, aina ei tarvitse odottaa lakimuutoksia, vaan asioita voi tehdä jo tulevaisuutta varten. Yksitasoinen pohjaratkaisu runsailla säilytysmahdollisuuksilla takaa myös sen, että pohjaa voi muuttaa tarpeen mukaan. Mikäli tarvetta työtilalle, toimii esimerkiksi lämmin varasto siihen mainiosti ja isommassa pohjassa myös olohuoneessa on yksi huonevaraus. Avoin iso tila jatkuu, mikäli huonejaon tekee esimerkiksi lasiruutuliukuovin ja tällöin perheen teeveen katselu tapahtuu omassa rauhassaan tai sillä voi erottaa esimerkiksi ruokailutilan. Tai vaihdella elämäntilanteen tarpeen mukaan. Materiaalit on laadukkaita, lattiassa parketti, Keittiömaailman keittiökalusteet sekä kaapistot ja Mielen kodinkoneet.

Tilava käyttöullakko tuo lisää säilytysmahdollisuuksia sekä yhtiön väestönsuojassa olevat urheiluvälinevarasto sekä häkkivarastot lisäävät säilytystilaa.

Yhtiössä on kaksi lasten leikkipaikkaa ja yhtiö sijaitsee aurinkoisella paikalla ja sen kahdella puolella kulkee puistomainen ulkoilureitistö. Meren rantaan ja läheisellä uimarannalle on vain muutaman minuutin matka kävellen, upeat puitteet vaikka suppailuun tai melontaan.

Yhtiön pienet asunnot on myyty ja jäljellä jokunen isompi 125 neliöinen asunto.